Αρχική InfoMommy Σχέσεις Άρχισαν οι πωλήσεις της πρώτης ανθρώπινης ουράς

Άρχισαν οι πωλήσεις της πρώτης ανθρώπινης ουράς

Το ότι στην Ασία διακατέχονται από ένα είδος εμμονής με την τεχνολογία και τις νέες εφευρέσεις είναι γνωστό. Τελευταίο τους gadget, η κατασκευή ανθρώπινης ουράς. Όσο κι αν σας φαίνεται αντιαισθητικό, η σκοπιμότητα πίσω από αυτή τη δημιουργία είναι η εξωτερίκευση των συναισθήματων του ατόμου που τη φοράει. Στην Ιαπωνία, όπου ήδη έχει αρχίσει η πώλησή της κάνει θραύση, ενώ ο Σότα Ισιβατάρι, ο δημιουργός της, εκτιμά πως η ουρά, με το όνομα «Tailly», θα κάνει ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία και ελπίζει πως σύντομα θα αρχίσει να πωλείται και στη Βρετανία.

Η ψεύτικη ουρά περιλαμβάνει μία ζώνη με αισθητήρες και το γούνινο τελείωμα (ουρά). Οι αισθητήρες βρίσκονται σε άμεση σύνδεση με τους σφυγμούς του ανθρώπου που τη φοράει και αναλόγως κουνιέται, ακριβώς όπως γίνεται και στα σκυλιά.

Όταν δηλαδή κάποιος είναι χαρούμενος και αυξάνουν οι παλμοί του, η ουρά κουνιέται πιο γρήγορα.

Ο ίδιος δηλώνει πως η ουρά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε συνεσταλμένα άτομα, καθώς μπορεί να τη φορέσουν σε ραντεβού και να δείχνει τα συναισθήματά τους χωρίς να πρέπει να τα εκφράσουν με λόγια.

Μάλιστα προτείνει στο ραντεβού να τη φορούν και οι δύο ώστε να συγκρίνουν και την ένταση των συναισθημάτων τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.