Άσε την Fuerza Bruta να σε παρασύρει!

Ένα πρωτοποριακό σόου μοντέρνας αισθητικής που εκτυλίσσεται σε ένα υδάτινο περιβάλλον στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια των θεατών συνδυάζοντας αριστοτεχνικά το χορό, τη μουσική και τα ακροβατικά ήρθε να ταράξει για τα καλά τη καλλιτεχνική γαλήνη του αθηναικού πολιτιστικού γίγνεσθαι.

Με κεντρικό του σύνθημα “Κοίτα Ψηλά” (Look Up!), το Fuerza Bruta, η παράσταση που παίζεται για πέντε συναπτά έτη με απόλυτη επιτυχία στην Νέα Υόρκη, υπόσχεται στους θεατές μια εμπειρία που δεν συγκρίνεται με τίποτα από όσα έχουν δει μέχρι σήμερα. Οι 800 τυχεροί θεατές της κάθε παράστασης δέχονται τέτοια ενέργεια από το σώου, που αναγκαστικά αφήνονται στο μπιτ της μουσικής, πηδούν και χορεύουν στην πιο διαδραστική παράσταση που έγινε ποτέ!

Ένα θέαμα στο οποίο οι αλήθειες συγκρούονται και η πραγματικότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι χορευτές τρέχουν ανάμεσα σε τοίχους που κινούνται, προσπαθούν να συναντηθούν τρέχοντας από τις αντίθετες πλευρές ενός πανιού που στροβιλίζεται και διασκεδάζουν χορεύοντας σ’ έναν υδάτινο κόσμο που αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών.

Το δυναμικό σάουντρακ με ρυθμικούς ήχους κρουστών και ατμοσφαιρική μουσική προσκαλεί το κοινό κάθε ηλικίας σε ένα ξέφρενο πάρτι μακριά από την πεζή καθημερινότητα που δεν υπάρχουν περιθώρια για απόλυτη ελευθερία. Τα οπτικά και ακουστικά εφέ και οι θαρραλέοι περφόρμερ εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, οι οδηγίες των παραγωγών προς τους θεατές (ηλικίας από 9 ετών και άνω) είναι σαφείς: θα πρέπει να φοράτε άνετα ρούχα και παπούτσια, γιατί στα ογδόντα ολόκληρα λεπτά που διαρκεί η παράσταση, άλλοτε θα στέκεστε ακίνητοι και άλλοτε θα κινείστε ελεύθερα στο χώρο, θα πρέπει να μην έχετε πρόβλημα με τα στρομπ και να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ορισμένες πιτσιλιές νερού που μπορεί να “ξεφύγουν” από την υδάτινη πλατφόρμα που θα αιωρείτε πάνω από τα κεφάλια σας σε ύψος μόλις δύο μέτρων.

Τοποθεσία Θέατρο Badminton
Ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου
Τιμές εισιτηρίων 40 Ευρώ (Μαθητικό – Φοιτητικό: 30€)
Προπώληση εισιτηρίων 210 88 40 600| abcd.gr | viva.gr 13855, Καταστήματα Public