Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Άφθονη μουσική από τη Nokia Music+

Άφθονη μουσική από τη Nokia Music+

Η νέα συνδρομητική μουσική υπηρεσία Nokia Music+,  θα ενταχθεί στο μενού Mix Radio των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων της σειράς Lumia και θα προσφέρει απεριόριστα «κατεβάασματα» τραγουδιών, καθώς και πρόσβαση σε στίχους με 3,99 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με τη Nokia, το Music+ είναι η μόνη διαθέσιμη υπηρεσία για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα που προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια χωρίς να απαιτείται εγγραφή και δίχως την προβολή διαφημίσεων».

Όπως έγινε γνωστό, η υπηρεσία Nokia Music+ θα είναι διαθέσιμη στο κοινό, εντός λίγων εβδομάδων. Ωστόσο, έως τώρα, η φινλανδική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει σε ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.