Αρχική Νέα ΈΔΡΑ: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar στο Περιστέρι (21-22/12)

ΈΔΡΑ: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar στο Περιστέρι (21-22/12)

Ο φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο) - «ΕΔΡΑ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Νοητικής Υστέρησης από το 2001, με στόχο τη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.
Ενόψει των Χριστουγέννων μας καλεί όλους να ενισχύσουμε τις προσπάθειες και να στηρίξουμε το έργο της οργάνωσης, κάνοντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας στο φιλανθρωπικό bazaar που θα διοργανωθεί την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγ.Αντωνίου (Μετρό), ώρες 11.00-18.00. Αγοράστε χριστουγεννιάτικα είδη κατασκευασμένα από εξυπηρετούμενους του Κέντρου Εναλλακτικής Απασχόλησης & Θεραπευτικών Δράσεων «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» και βοηθείστε το έργο τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.