Αρχική InfoMommy Νέα Έκθεση Οίνου "Διονύσια" στο Ζάππειο (12-13/2)

Έκθεση Οίνου "Διονύσια" στο Ζάππειο (12-13/2)

Ο δημοφιλής θεσμός της έκθεσης οίνου "Διονύσια" θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 και τη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για μια "γνωριμία" παραγωγών - καταναλωτών, μέσω της γευστικής δοκιμής των κρασιών. Κάθε επισκέπτης της έκθεσης θα λαμβάνει ένα αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και στη συνέχεια θα μπορεί να δοκιμάζει ελεύθερα όσα κρασιά επιθυμεί, συνομιλώντας με τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς και τα στελέχη τους. Ανάμεσα στα κρασιά αυτά βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες και πλέον ακριβές φιάλες του ελληνικού αμπελώνα, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικές ετικέτες από τον παγκόσμιο αμπελώνα.
Οι επισκέπτες θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας και παρουσιάσεις κρασιών και να επισκεφθούν την έκθεση οινικής αφίσας.
Τα Διονύσια 2011 πραγματοποιούνται και φέτος υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Πού: Ζάππειο Μέγαρο

Πότε: Σάββατο 12 και Κυρικαή 13 Φεβρουαρίου, 11:00- 20:00

Κόστος συμμετοχής: 10€ και ισχύει και για τις 2 ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης

Πληροφορίες: 210 766 0560 ή στον επίσημο δικτυακό τόπο: www.dionyssia.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter