Αρχική InfoMommy Νέα Έκθεση "Περιβάλλον - Εικόνα – Μορφή", στη Θεσσαλονίκη (15/11-10/12)

Έκθεση "Περιβάλλον - Εικόνα – Μορφή", στη Θεσσαλονίκη (15/11-10/12)

Την έκθεση "Περιβάλλον - Εικόνα – Μορφή", με έργα νέων και πιο έμπειρων εικαστικών δημιουργών, με απώτερο στόχο τη διερεύνηση των διαφοροποιήσεων ύφους, μορφής και προσανατολισμού της νεότερης γενιάς δημιουργών από την αμέσως προηγούμενη, εγκαινιάζει σήμερα, στις 8 μ.μ η γκαλερί Myrό με την επιμέλεια του καθ. Παναγιώτη Μπερεδήμα.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Έρη Αγρίου, Άρτεμις Βλαχοπούλου, Αποστολία Γεώργου, Αμαλία Ζογλοπίτου, Άρης Κατσιλάκης, Δήμος Κηπουρός, Σάββας Κοζίδης, Θωμάς Μακινατζής, Γκίβι Μιχαηλίδης, Παναγιώτης Μπερεδήμας, Θανάσης Πάλλας, Λάζαρος Πάντος, Β. Παπανικολάου, Γιώργος Ρόρρης, Χρήστος Τσώτσος και Φωτεινή Χαμιδιελή.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00 και Τετάρτη, Σάββατο 11.00 – 16.00.

Γκαλερί Myrό: Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή του Λ. Πύργου, Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.