Έκπτωση έως και 50% τα Σαββατοκύριακα με τη μοναδική προσφορά της Hilton Worldwide

Η Hilton Worldwide σας κάνει δώρο έκπτωση 50% για τα Σαββατοκύριακα του 2011 με την προσφορά “Any Weekend, Anywhere”. Προγραμματίστε τώρα τις αποδράσεις σας για το 2011, κάντε τις κρατήσεις σας έως τις 31 Ιανουαρίου 2011 και κερδίστε έως και 50% χαμηλότερες τιμές σε διαμονή και πρωινό. Ισχύει για τα Σαββατοκύριακα του 2011 σε όσα ξενοδοχεία Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton or Home2 Suites by Hilton συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς “Any Weekend, Anywhere”, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hilton.com/sale και κάντε την κράτησή σας σε όποιο Hilton του κόσμου επιθυμείτε. Η προσφορά ισχύει βάσει διαθεσιμότητας για διαμονή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011. Μάλιστα, οι κάτοχοι κάρτας HHonors θα λάβουν διπλάσιους πόντους για κάθε κράτηση που θα κάνουν μέσω της προσφοράς.

Σύμφωνα με τονJeff Diskin, Senior Vice President, Global Customer Marketing, Hilton Worldwide, αυτή η μεγάλη προσφορά για τα Σαββατοκύριακα δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία ν΄ ανακαλύψουν καινούριους προορισμούς και να μοιραστούν καινούριες εμπειρίες με την οικογένεια ή τους φίλους τους.

Το Hilton Αθηνών συμμετέχει στην προσφορά, δίνοντας την ευκαιρία σε πιστούς αλλά και καινούριους πελάτες του ν΄απολαύσουν υπέροχα Σαββατοκύριακα με πολύ προσιτές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr

Όροι και Προϋποθέσεις:
Απαραίτητη η πλήρης προπληρωμή τη στιγμή της κράτησης. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, ούτε αλλαγή στις ημερομηνίες διαμονής. Ισχύει βάσει διαθεσιμότητας δωματίων τα Σαββατοκύριακα για τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Κάνετε κράτηση έως τις 31 Ιανουαρίου για διαμονή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011. Η έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλου είδους προσφορές ή πακέτα. Οι εκπτώσεις ποικίλουν ανάλογα με το ξενοδοχείο. Για να δείτε λεπτομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.hilton.com/sale ή www.HiltonHHonors.com/Weekend.

Πληροφορίες για την Hilton Worldwide
Η Hilton Worldwide είναι η κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας παγκοσμίως, με πολυτελή ξενοδοχεία και συγκροτήματα, αλλά και σουίτες και ξενοδοχεία σε μεσαία κλίμακα τιμών. Για 91 χρόνια, η Hilton Worldwide προσφέρει σε όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή ό,τι καλύτερο υπάρχει σε διαμονή, εξυπηρέτηση, ανέσεις και αξία. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να συνεχίσει την παράδοσή της και να παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες της σε όλα τα διεθνή brand της. Τα brand της εταιρείας περιλαμβάνουν περισσότερα από 3.500 ξενοδοχεία και 600.000 δωμάτια σε 82 χώρες, όπως τα ξενοδοχεία και συγκροτήματα Waldorf Astoria Hotels & Resorts, τα ξενοδοχεία και συγκροτήματα Conrad Hotels & Resorts, τα ξενοδοχεία Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, το Hilton Garden Inn, το Hampton Inn & Suites, το Homewood Suites by Hilton, το Home2 Suites by Hilton και το Hilton Grand Vacations. Η εταιρεία διαχειρίζεται επίσης το κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Hilton HHonors®.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, επισκεφθείτε το www.hiltonworldwide.com