Αρχική Συνεντεύξεις Έλλη Κοκκίνου: Ήθελα να φτιάξω ένα χώρο για παιδιά που να θυμίζει σπίτι

Έλλη Κοκκίνου: Ήθελα να φτιάξω ένα χώρο για παιδιά που να θυμίζει σπίτι

Πριν από λίγους μήνες ένας νέος, όμορφος χώρος για παιδιά δημιουργήθηκε στη Γλυφάδα. Λέγεται "happy faces" και φέρει την υπογραφή της Έλλης Κοκκίνου. Η αγαπημένη στο κοινό τραγουδίστρια μιλάει στο infokids για το νέο της εγείρημα αλλά και το γονεϊκό ρόλο όντας η ίδια μητέρα.

- Πώς προέκυψε η ιδέα για την δημιουργία του παιδικού σταθμού;

Γεννήθηκε στο μυαλό μου πριν κάποια χρόνια, διαβάζοντας ένα παραμύθι στο γιο μου Αλέξανδρο, ο Μπόντο στο νηπιαγωγείο. Ειχε υπέροχες εικόνες και σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, θα μου άρεσε να φτιάξω κιεγώ έναν όμορφο, παραμυθένιο χώρο για παιδιά, που να θυμίζει σπίτι και όχι σχολείο. Κι έτσι έγινε...

- Σε σε τι κοινό απευθύνεται το happy faces, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα μας;

Το ίδιο αντικείμενο, η παροχή σε κάποιους, μπορεί να φανεί φθηνό, λογικό ή ακριβό δεδομένης της οικονομικής τους κατάστασης.

- Αρκετοί κάνουν λόγο για μια καθαρά επιχειρηματική κίνηση. Πρόκειται για κάτι τέτοιο ή θέλετε να προβάλλετε και κάποια μηνύματα μέσω αυτής της νέας δραστηριότητας σας; Ποια είναι αυτά αν πρόκειται για το δεύτερο;

Όταν επενδύεις χρήματα, είναι επιχειρηματική κίνηση. Όταν όμως αφορά παιδια, δεν είναι μόνο επιχείρηση αλλά και κατάθεση αγάπης και φροντίδας σε αυτά και αυτό είναι κάτι που δεν κοστολογείται.

- Σας έχει επηρέασει η οικονομική κρίση; Έχετε αλλάξει συνήθειες ή νοοτροπία σε κάποια πράγματα λόγω της γενικότερης κατάστασης;

Πιστεύω ότι αυτοί που δεν έχουν επηρεαστεί είναι πολύ λίγοι πλέον. Σαφώς και με έχει επηρεάσει. Από την στιγμή που κάποτε δουλεύαμε 5 ή 6 μέρες την εβδομάδα για πολλούς μήνες ενώ τώρα 2 μέρες και μικρή σεζόν. Αυτό έχει σαν συνέπεια την μείωση της αμοιβής μας και της δημιουργίας τεράστιας ανασφάλειας για το μέλλον της δουλειάς μας. Η νοοτροπία μου έχει αλλάξει κατά πολύ και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά.

- Πόσο εύκολο ή δύσκολο πιστεύετε ότι είναι για μια μητέρα εργαζόμενη και μάλιστα με απαιτητικά ωράρια εργασίας, που πολλές φορές πρέπει να απουσιάζει από το σπίτι, ακόμα και για ημέρες, να μεγαλώνει μόνη ένα παιδί;

Συγκριτικά με τις υπόλοιπες εργαζόμενες μητέρες είμαι πολύ τυχερή γιατί οι ώρες που εργάζομαι είναι βραδινές, που εχω ήδη κοιμίσει το παιδί, και όλες τις υπόλοιπες ώρες είμαι μαζί του. Συνεπώς και να λείψω για λίγες μέρες το κενό καλύπτεται.

- Τι σας αρέσει να κάνετε παρέα με το γιο σας;

Τα πάντα μου αρέσει να κάνω μαζί του!

- Το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο με συναυλίες και εμφανίσεις ή θα κάνετε διακοπές;

Το καλοκαιρινό μου πρόγραμμα έχει διακοπές, 3 συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή και 24 Αυγούστου ξεκινάμε με Νίκο Οικονομόπουλο στο Θέα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.