Αρχική InfoMommy Νέα Ένα άρωμα δια χείρος Μαίρης Κατράντζου

Ένα άρωμα δια χείρος Μαίρης Κατράντζου

Έχοντας δώσει πολύ καλά δείγματα στο χώρο της μόδας με το ιδιαίτερο στιλ στα ρούχα που σχεδιάζει, η Μαίρη Κατράντζου πέρασε και στο χώρο της ομορφιάς με ένα φρέσκο άρωμα. Το Trompe l’oeil είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας με τον Γάλλο αρωματοποιό Shyamala Maisondieu.

Το άρωμα δημιουργήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση της ΜΚΟ Six Scents. Η οργάβωση προτείνει κάθε χρόνο σε έξι νέους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα άρωμα ώστε τα κέρδη από τις πωλήσεις του να διατεθούν για ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

Το άρωμα που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση των 50ml έχει ως βασικά συστατικά το πορτοκάλι, το μανταρίνι και τη μιμόζα σε συνδυασμό με βανίλια και αχλάδι.

Θα το βρείτε στα καταστήματα και στο διαδίκτυο μέσα από τη σελίδα της παριζιάνικης μπουτίκ Colette www.colette.fr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.