Ένα εισιτήριο για 2 άτομα για την παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;»

Ένα εισιτήριο για 2 άτομα για την παράσταση Σαββάτου (17.30) μπορούν να αποκτήσουν οι αναγνώστες του Infokids.gr! Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να κάνουν την κράτηση τους μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα στο 6983434636.

Η Ομάδα «Θέατρο Ρετρό» παρουσιάζει για 2η σεζόν την υπέροχη παιδική παράσταση για το παιδί και το παιδί που κρύβουμε μέσα μας «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;». Μια παράσταση που μιλά για την δύναμη της αγάπης, της εμπιστοσύνης, τη σημασία της συγχώρεσης και των επιλογών στη ζωή.

Η υπόθεση του έργου:

Το έργο είναι βασισμένο σε νορβηγικό μύθο και παρακολουθεί τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ έναν μυστηριώδη λευκό αρκούδο που μιλάει, και μια φτωχή κοπέλα που τον ακολουθεί στο πλούσιο κάστρο του, με αντάλλαγμα τη σωτηρία απ’την πείνα της φτωχής οικογένειας της. Τα πράγματα όμως στη ζωή – όπως και στο παραμύθι μας – δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται και σύντομα το κορίτσι ανακαλύπτει ότι ο λευκός αρκούδος, έχει ένα μυστικό όπου εκείνη θα πρέπει να αποδεχτεί και να ζήσει με αυτό γιατί αλλιώς θα πάθουν και οι δύο μεγάλο κακό. Ένα δώρο της μητέρας της όμως που θέλει να την προστατεύσει θα την οδηγήσει στο να κάνει ένα λάθος, τις συνέπειες του οποίου θα πρέπει να δείτε την παράσταση μας για ν’ ανακαλύψετε.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συλληψη ιδέας – Αγγελική Φράγκου, Μαργαρίτα Κυραγιάννη
Συγγραφή-Διασκευή Κειμένου – Μαργαρίτα Κυραγιάννη
Σκηνοθεσία – Χορογραφία– Μάρθα Κλουκίνα
Επιμέλεια Μουσικής – ‘Θέατρο Ρετρό’
Σκηνικά-Κοστούμια – Άννα Μαγουλιώτη
Διεύθυνση Παραγωγής-Κλαίρη Γεωργακοπούλου
Παραγωγή- ‘Θέατρο Ρετρό’-Αγγελική Φράγκου
Υπεύθυνη προβολής – Δέσποινα Κραουνάκη

ΠΑΙΖΟΥΝ
Δημήτρης Κατσιμίρης, Αγγελική Φράγκου, Μαρία Ψαθά

Πού: Θέατρο ‘ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ’, Ιάκχου 19, Γκάζι
Κρατήσεις : 6983-434636
Γενική είσοδος 10 ευρώ