Αρχική Βιβλία Ένα λιοντάρι στο Παρίσι στο The Mall Athens (5/2)

Ένα λιοντάρι στο Παρίσι στο The Mall Athens (5/2)

Οι εκδόσεις Κόκκινο και το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο The Mall Athens προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στη παρουσίαση του βραβευμένου με παραμυθιού "Ένα λιοντάρι στο Παρίσι" της Beatrice Alemagna.
Ένα λιοντάρι εγκαταλείπει τη σαβάνα επειδή πλήττει αφόρητα και πηγαίνει στο Παρίσι.
Με τη βοήθεια του κουκλοθεάτρου και της αφήγησης, ανακαλύψτε τις ομορφιές της πόλης μέσα από την τρυφερή περιπλάνηση του λιονταριού που ενώ στην αρχή του φαίνονταν όλα γκρίζα και απειλητικά, στο τέλος δεν ήθελε να φύγει.
Με κείμενο πολύ τρυφερό και ποιητικό, η συγγραφέας ακολουθεί το λιοντάρι από τη στιγμή της άφιξής του στο Παρίσι, στην καθημερινότητά του (το μετρό, τη μπαγκέτα ψωμί, τα καφενεία, τους παριζιάνους) και τα αξιοθέατά του (το Λούβρο και τη Τζοκόντα, τη Μονμάρτη, τον Πύργο του Άιφελ, το Σηκουάνα). Ανακαλύπτουμε μαζί του τι σημαίνει να φτάνει κανείς σε μια ξένη πόλη, όπου στην αρχή όλα μοιάζουν ξένα και απειλητικά, και σιγά-σιγά να μαθαίνεις ν’ αγαπάς την πόλη, την ομορφιά της, τους κατοίκους της και να νιώθεις άνετα και να μη θέλεις πια να φύγεις.
Το βιβλίο, τυπωμένο σε πολύ μεγάλες διαστάσεις, ξεχωρίζει για την εικονογράφησή του όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν βουτιά και να ανακαλύψουν κάθε φορά νέες εκπληκτικές λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τεχνικές: σκίτσο, ζωγραφική, φωτογραφίες, κολλάζ.

ISBN : 978-96099501-0-7
Τιμή: 21,9 €

Πού: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Θέση Ψαλίδι),

Πότε: Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, 12:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.