Αρχική Νέα Ένα μήνυμα για όλους εμάς: "Αφήστε τον τόπο καθαρό"

Ένα μήνυμα για όλους εμάς: "Αφήστε τον τόπο καθαρό"

Σήμερα λάβαμε ένα μήνυμα, που μας εντυπωσίασε ευχάριστα. Μία αναγνώστριά μας μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο, το οποίο και πολύ καίριο είναι και απόλυτα σωστό και σίγουρα έτσι θα δώσουμε στα παιδιά μας το καλό παράδειγμα, που τόσο χρειάζονται πλέον στις κοινωνίες όπου ζούμε. Διαβάστε το μήνυμα και περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια ή μηνύματα.

«Θερμή παράκληση. Φεύγοντας από τις παραλίες κανένας μας να μην αφήνει τα “στοιχεία” του. Δεν χρειάζεται οι επόμενοι που θα έρθουν να καταλάβουν ούτε ότι προηγηθήκαμε ούτε τι ποιότητας άνθρωποι είμαστε από τα σκουπίδια που θα αφήσουμε. Πώς θα δώσουμε μαθήματα πολιτισμού στις νέες γενιές; Από το πόσο φροντίζουμε να βρομίσουμε τις ακτές και τις θάλασσες μας; Ευχαριστώ.»
Λιζέτα Μακρή, φιλόλογος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.