Αρχική Νέα Ένα μαιευτήριο Hello Kitty

Ένα μαιευτήριο Hello Kitty

Ένα από τα πιο παράξενα μαιευτήρια στον κόσμο λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια σε μια πόλη στην Ταϊβάν. Ο λόγος για το μαιευτήριο που βρίσκεται στην Υuanlin και είναι διακοσμημένο εξολοκλήρου με αντικείμενα Hello Kitty.

Η αγαπημένη ήρωας σε πολλές χώρες της Ασίας, και όχι μόνο βέβαια, κοσμεί από κρεβάτια, τοίχους, ντουλάπες κλπ μέχρι και τις ίδιες τις στολές των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Το παιδιατρικό νοσοκομείο διαθέτει 30 κλίνες και στην είσοδό του μια Hello Kitty, ντυμένη γιατρός καλωσορίζει τις μέλλουσες μητέρες.

Το πιο περίεργο είναι ότι οι γιατροί που ίδρυσαν αυτή την κλινική υποστηρίζουν ότι οι εικόνες της Hello Kitty μπορούν να βοηθήσουν τις εγκυμονούσες να γεννήσουν πιο εύκολα και τα παιδιά να αναρρώσουν γρηγορότερα.

Δείτε πως είναι το πρώτο Hello Kitty νοσοκομείο στον κόσμο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.