Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ένα σχολείο που αγαπά τις τέχνες

Ένα σχολείο που αγαπά τις τέχνες

Χορωδία 2

Γνωρίζατε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είχε διατελέσει καθηγητής μουσικής στη Νέα Γενιά Ζηρίδη; Για το λόγο αυτό το σχολείο πραγματοποίησε, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, μια μουσική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη. Στη συναυλία συμπεριλήφθησαν έργα του ίδιου του συνθέτη, αλλά και άλλων μεγάλων δημιουργών.
Η συναυλία ξεκίνησε με το μήνυμα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς το σχολείο και ακολούθησαν τραγούδια και μουσικές από τις χορωδίες όλων των βαθμίδων του σχολείου, με διευθυντή ορχήστρας και καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Κυπουργού, καλλιτεχνικού διευθυντή της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.
Οι ερμηνείες των παιδιών συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους καθώς έδωσαν όλο τους τον εαυτό πλάι στους σπουδαίους ερμηνευτές: Μαρία Φαραντούρη, Σαββίνα Γιαννάτου, Δώρο Δημοσθένους και Βάσια Ζαχαροπούλου.
Συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την καλλιτεχνική και αισθητική καλλιέργεια, η Νέα Γενιά Ζηρίδη, εδώ και 80 χρόνια, αποτελεί την σωστή επιλογή για κάθε γονιό που θέλει να προσφέρει στο παιδί του ένα μοναδικό μαθησιακό πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά γι’ αυτό .

Χορωδία
Πληροφορίες για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 80 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) σε κάθε εκπαιδευτική διάσταση κι επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο κι εξειδικευμένο φάσμα εκπαιδευτικών, κοινωνικών, συναισθηματικών και αθλητικών δραστηριοτήτων με έμφαση στο μοναδικό προφίλ και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή και στο υψηλό επίπεδο γνώσης που αποκτά.  Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής και όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους. Χάρη στο ολοκληρωμένο και προσωποποιημένο πλάνο εκπαίδευσης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, οι μαθητές ξεχωρίζουν με πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις σε διαφορετικούς τομείς, δικτυώνονται κοινωνικά και αποτελούν μέλη μιας δυναμικής ακαδημαϊκής κοινότητας που τους παρέχει την πιο θετική προοπτική για το μέλλον τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.