Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ένα τρένο για φάγωμα!

Ένα τρένο για φάγωμα!

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο η όρεξή μας για σοκολάτα αυξάνεται! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο Άντριου Φαρούγια από την Μάλτα που δημιούργησε το μεγαλύτερο σοκολατένιο τρένο στον κόσμο και κέρδισε τη θέση του στο βιβλίο Γκίνες.

Το σοκολατένιο τρένο έχει μήκος 34 μέτρων και για την κατασκευή του χρειάστηκαν 784 ώρες δουλειάς. Το βάρος του ξεπερνά τον ένα τόνο. Ζυγίζει 1.285 κιλά και είναι φτιαγμένο μόνο από σοκολάτα και κανένα άλλο υλικό.

Όπως λέει ο δημιουργός του Άντριου Φαρούγια από τη Μάλτα είδε την κατασκευή σαν πρόκληση αφού ένα τρένο μπορεί να έχει όσα βαγόνια θέλει κάποιος. Μάλιστα, αρχικά ο στόχος ήταν "μικρότερος" αλλά το ένα βαγόνι έφερε το άλλο με αποτέλεσμα το μήκος που χάρισε στο δημιουργό μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.