Αρχική Νέα Ένα φεστιβάλ... όλο μέλι (2,3,4/12)

Ένα φεστιβάλ... όλο μέλι (2,3,4/12)

Ένα τριήμερο όλο μέλι μάς περιμένει το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο (2, 3, 4 Δεκεμβρίου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά την παραγωγή του μελιού, την προβολή του, αλλά και τα πολλαπλά οφέλη στην υγεία μας.

Κατά τη διάρκεια του 3ημέρου θα λειτουργεί παιδότοπος όπου τα παιδιά θα ζωγραφίζουν, θα παίζουν εκπαιδευτικά παιχνίδια και θα ενημερώνονται για τη θρεπτική αξία του μελιού στην διατροφή μας και θα δοκιμάζουν μέλι αλλά και παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα με μέλι.

INFO

3 Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Τόπος: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Ημερομηνίες και ωράριο λειτουργίας:
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 4μμ– 9μμ
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 10πμ – 8μμ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.