Έξαλλος ο πατέρας της Εϊμι Γουαϊνχάουζ με το σόου του Jean Paul Gaultier

Έξαλλος είναι ο πατέρας της Εϊμι Γουαϊνχάουζ με το πρόσφατο σόου του Jean Paul Gaultier κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι (23-26 Ιανουαρίου). Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ δημιούργησε μια κολεξιόν εμπνευσμένη από το στιλ της 27χρονης τραγουδίστριας της σόουλ που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή. Τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα, είχαν τα μαλλιά «λάχανο» και έντονο eyeliner, σήματα-κατατεθέν της Εϊμι Γουαϊνχάουζ, ενώ κάποια εμφανίστηκαν στην πασαρέλα καπνίζοντας.

Ο Μιτς Γουαϊνχάουζ έγραψε στο twitter για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το σόου χαρακτηρίζοντας το «κακόγουστο», ενώ μίλησε για το σοκ που προκάλεσε το εν λόγω θέαμα στην οικογένειά του.

«Θρηνούμε ακόμη την απώλειά της και είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς μόλις συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον τραγικό θάνατό της. Το να βλέπουμε την εικόνα της σε “χονδρική πώληση ενδυμάτων” ήταν κάτι το οποίο ούτε περιμέναμε, ούτε γνωρίζαμε», δήλωσε στην εφημερίδα “Sun”.

Και προσθέτει φανερά ενοχλημένος: «Είμαστε περήφανοι για την επιρροή που είχε η Εϊμι στην μόδα, αλλά τα μοντέλα με τα μαύρα πέπλα, που κάπνιζαν τραγουδώντας τα τραγούδια της, ήταν κακόγουστο. Το σόου αναπαριστούσε μια Εϊμι στις χειρότερες στιγμές της, τις οποίες ο Γκοτιέ “έντυνε” με λάμψη». «Κανείς δεν ζήτησε την άδειά μας η τουλάχιστον δεν έκαναν μια δωρεά στο Ίδρυμα της Εϊμι. Όλο αυτό ήταν μόνο για να βγάλει χρήματα ο Γκοτιέ και αυτό είναι μεγάλο λάθος», συμπλήρωσε τελειώνοντας.