Αρχική InfoMommy Συμβουλές Έξυπνες συμβουλές για να μην μυρίζει το ψυγείο!

Έξυπνες συμβουλές για να μην μυρίζει το ψυγείο!

Complaint-Against-Samsung-India-To-Pay-26K-For-Selling-Defective-FridgeΑνοίξατε το ψυγείο και ξαφνικά ήρθατε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη "μυρωδιά" από κάποια από τα φαγητά που αποθηκεύτηκαν. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να μην ξανασυμβεί αυτό; Σας προτείνουμε ορισμένα έξυπνα και οικονομικά κολπάκια για να αποτελέσουν παρελθόν μια καλή αυτές οι μυρωδιές.

1. Βάλτε λίγο γάλα σε έναποτήρι και τοποθετήστε το στο πάνω ράφι. Προσοχή, το γάλα κάθε τόσο το ανανεώνετε για να μην ξυνίσει!

2. Βάλτε σε ένα μπολ λίγη μαγειρική σόδα.

3. Βάλτε σε ένα φλιτζάνι ξίδι και αφήστε το σε ένα ράφι του ψυγείου. Κάθε 3-4 μέρες ανανεώνετέ το.

4. Βάλτε τα κατακάθια του καφέ σε ένα μπολάκι και τοποθετείστε το στην κάτω σχάρα.

5. Τοποθετήστε στο ράφι ένα μπαστουνάκι κανέλας και ανανεώστε την ανα 4 μέρες.

6. Βάλτε σε μπολάκι, 4 κουταλιές χυμό λεμονιού και προσθέστε 2 κουταλιές νερό. Βάλτε το στα μικροκύματα για 2 λεπτά για να βράσει και μετά στο ψυγείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.