Έξυπνο έπιπλο κρεβάτι για όλες τις ηλικίες του παιδιού!

Το παιδικό δωμάτιο είναι αναμφίβολα το πιο αγαπημένο και τρυφερό δωμάτιο του σπιτιού. Είναι το “βασίλειο” των λιλιπούτειων φίλων μας και πρέπει να είναι σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών, αλλά και να είναι ασφαλές για να μπορούν να παίζουν σε αυτό άφοβα.

Η επιλογή του ιδανικού κρεβατιού για το παιδικό δωμάτιο αποτελεί μεγάλο βραχνά για τους γονείς καθώς εξαρτάται από τις διαστάσεις του χώρου, τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού. Ξεχάστε τα κλασικά παιδικά κρεβάτια και επενδύστε σε ένα πολυμορφικό έπιπλο κρεβάτι που δεν πιάνει αρκετό χώρο, ειναι πολυλειτουργικό και προσαρμόζεται πλήρως στην ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού.

Η Jäll & Tofta, γνωστή γερμανική εταιρεία στο χώρο του design, λανσάρει το κρεβάτι Rocky που ακολουθεί τους ρυθμούς ανάπτυξης του μωρού και καλύπτει τις ανάγκες του μέχρι τη μετέπειτα σωματική του διάπλαση ως παιδί. Πρόκειται για ένα έπιπλο με μεγάλη χρηστικότητα που αναμφίβολα λύνει τα χέρια και ελαφρύνει το οικονομικό βάρος των γονεών που θα πρέπει να εγκαταλείψουν την παιδική κούνια και να αγοράσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το παιδικό κρεβάτάκι.

Το εν λόγω έπιπλο σε πρώτο στάδιο είναι ένα λίκνο για το μωρό που ταυτοχρόνως διαθέτει ενσωματωμένη και μια κουνιστή καρέκλα για τους γονείς ούτως ώστε να διευκολύνονται όταν έρθει η στιγμή να βάλουν το παιδί για ύπνο ή όταν επιθυμούν να το ηρεμήσουν αποφεύγοντας να το κρατούν συνεχώς αγκαλιά. Καθώς το παιδί μεγαλώνει το λίκνο μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες και να μετατρεπεί γρήγορα και εύκολα σε ένα παιδικό κρεβάτι μήκους 140 εκατοστών. Για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το αποσπώμενο προστατευτικό.

“Το λευκό μοντέρνο σχήμα και η δυνατότητα πολυμορφικότητας επιτρέπουν στα παιδιά να αλληλεπιδρούν με το κρεβάτι τους δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό με αυτό” δηλώνει το σχεδιαστικό δίδυμο του οίκου, Σίνα Gwosdzik και Γιάκομπ Dannenfeldt. Το σύγχρονο αυτό gadget έπιπλο είναι κατασκευασμένο από οικολογικά και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.