Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Έρχεται το Killzone 3

Έρχεται το Killzone 3

Η αναμονή των απανταχού gamers φτάνει στο τέλος της καθώς ανακοινώθηκε ότι το Killzone 3 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 25 Φεβρουαρίου. Το παιχνίδι θα συνεχίζεται ακριβώς από το σημείο που τελειώνει ο προκάτοχός του, το Killzone 2, περιλαμβάνοντας νέες πίστες και νέες προκλήσεις.
Πρωταγωνιστής παραμένει ο Sev, ένας στρατιώτης ειδικών δυνάμεων που πολεμάει μαζί με την διαπλανητική συμμαχία για την σωτηρία της ανθρωπότητας απ’ την εξωγήινη φυλή των Helghast. Η δράση αρχίζει όταν ένας μεγάλος στόλος από αεροσκάφη των Helghast ξεκινάει μαζική επίθεση προς τον στρατό σας. Ο Sev κι ο συνεργάτης του Rico, βρίσκονται αποκομμένοι μέσα στο πεδίο της μάχης, χωρίς την παραμικρή βοήθεια ενισχύσεων και ως εκ τούτου αναγκάζονται να πολεμήσουν μόνοι τους μέχρι να επανενταχθούν με τις συμμαχικές δυνάμεις.
Το παιχνίδι θα είναι πλήρως συμβατό με το Playstation Move, θα υποστηρίζεται 3D ακόμα και στην online έκδοση του ενώ υπάρχει η δυνατότητα δύο παίκτες να συνεργάζονται σε μια αποστολή με την οθόνη της τηλεόρασης να χωρίζεται κάθετα με την επιλογή split-screen.
Ετοιμαστείτε για επικές μάχες!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.