Αρχική InfoTeens Νέα Έτοιμοι για την Ορχήστρα νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης 2013; Οι ακροάσεις ξεκινούν

Έτοιμοι για την Ορχήστρα νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης 2013; Οι ακροάσεις ξεκινούν

Σε δύο γύρους θα πραγματοποιηθούν οι ακροάσεις των υποψηφίων του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Επιλογής Μελών για την Ορχήστρα Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ο.Ν.Ε.Ε. 2013), που διοργανώνει η ΕΡΤ. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ωδείο Αθηνών και θα είναι ανοιχτές στο κοινό.
Ο πρώτος γύρος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ο δεύτερος το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Την κριτική επιτροπή στον πρώτο γύρο θα απαρτίσουν οι καταξιωμένοι Έλληνες αρχιμουσικοί κ.κ. Βασίλης Χριστόπουλος, Μίλτος Λογιάδης και Ηλίας Βουδούρης. Οι νέοι μουσικοί που θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο, θα περάσουν από ακρόαση από τον υπεύθυνο σπουδών της Ο.Ν.Ε.Ε., καθηγητή της Royal Academy of Music, Prof. David Strange. Οι επιτυχόντες θα συμμετάσχουν στις περιοδείες της Ορχήστρας το καλοκαίρι του 2013 και την άνοιξη του 2014.

Η Ο.Ν.Ε.Ε. είναι μία μοναδική Ορχήστρα, στην οποία συμπράττουν οι πιο ταλαντούχοι νέοι μουσικοί της Ευρώπης υπό τη διεύθυνση διάσημων μαέστρων. Δημιουργήθηκε το 1976 και η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση συμμετέχει από το 1981. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 60 νέοι μουσικοί εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην Ορχήστρα, οι οποίοι έχουν πλέον διαμορφώσει τη γενιά των νέων καταξιωμένων επαγγελματιών μουσικών της χώρας μας. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106066116, 2106066117.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.