Αρχική Νέα Έφτασαν οι Superntantades! Νέα Υπηρεσία

Έφτασαν οι Superntantades! Νέα Υπηρεσία

Μια από τις πιο αγαπημένες σελίδες στο διαδικτυακό αέρα, που αφορά στην ψυχαγωγία όλης της οικογένειας, η ιστοσελίδα http://www.elamazi.gr εγκαινιάζει μια νέα και πολύ χρήσιμη υπηρεσία. Ας διαβάσουμε τι έχουν να μας πουν οι ίδιοι οι δημιουργοί γι’ αυτό το νέο εργαλείο που προσφέρουν στους γονείς.
«Η αρχή έγινε τον Ιούλιο του 2008. Ο Μαρίνος, ένας δίχρονος μπόμπιρας, υπήρξε η αφορμή. Η δημιουργική διάθεσή μας ήταν η αιτία. Το www.elamazi.gr ξεκίνησε δειλά και διαδόθηκε αρχικά από στόμα σε στόμα. Η δυναμική της ίδιας του της φύσης, ως η μοναδική σελίδα στο διαδίκτυο με προτάσεις ψυχαγωγίας, και όχι μόνο, για παιδιά και γονείς, ήταν αρκετή για να ξεπεράσει σύντομα ακόμα και τις προσδοκίες μας.
Ενάμιση χρόνο μετά, ξεκινάμε μία ακόμα υπηρεσία με στόχο να βοηθήσουμε όλους τους γονείς - αλλά και τους ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών, παιδότοπων, κ.λπ. - στην εύρεση ικανών babysitters, βρεφονηπιαγωγών, νταντάδων, παιδαγωγών κ.λπ. με την online πρόσβαση στα βιογραφικά τους σημειώματα
Παράλληλα, όλες οι “superntantades” μπορούν να καταχωρήσουν δωρεάν το βιογραφικό τους σημείωμα για όσο διάστημα παρέχουν υπηρεσίες, συμπληρώνοντας συγκεκριμένη φόρμα με επιλεγμένες ερωτήσεις. Σκοπός μας είναι να τις βοηθήσουμε να προωθήσουν τις ικανότητές τους σε όλους τους γονείς, οι οποίοι και θα μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους.
Επίσης, όλοι οι γονείς μπορούν να καταχωρούν τις δικές τους αγγελίες ως «αγγελίες γονέων» με αναζήτηση εξεζητημένης ανάγκης, ενώ οι παιδαγωγοί μπορούν να προβάλλουν τις δικές τους εκπαιδευτικές «ομάδες ανάπτυξης» με αγγελίες οι οποίες αναζητούν παιδιά για να πλαισιώσουν ομάδες.
Και επειδή τα βιογραφικά σημειώματα που έχουν καταχωρηθεί στον ιστότοπο του elamazi.gr ΔΕΝ υποβάλλονται σε έλεγχο και η ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση ΔΕΝ υποκαθιστά τη διαδικασία της συνέντευξης, οι υπεύθυνοι του elamazi.gr παρέχουν χρήσιμες συμβουλές στους γονείς για τη διαδικασία συνέντευξης, ενώ επίσης προτείνουν και τον τρόπο για να εισάγουν ομαλά τη νέα «superntanta» στην οικογένεια και το σπίτι τους.
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Χριστίνα Παπαδοπούλου
info@superntantades.gr,6932 777 00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.