Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Έχετε δει πώς φτιάχνεται το iPad;

Έχετε δει πώς φτιάχνεται το iPad;

Μπορείτε να φανταστείτε πώς κατασκευάζεται ένα iPad; Πώς είναι το εργοστάσιο που έχει αναλάβει την κατασκευή; Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται; Τι είδους μηχανήματα χρειάζονται για να φτιαχτεί; Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των iPad, iPhone, PlayStation 3, Kindle, Wii και Xbox 360 ονομάζεται Foxconn και βρίσκεται στην Κίνα.

Ελάχιστες φορές έχει επιτραπεί σε συνεργείο κινηματογράφησης να εισέλθει στο εργοστάσιό της. Εσείς όμως μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο-ξενάγηση που δημοσιεύθηκε και φαίνεται βήμα βήμα η διαδικασία κατασκευής ενός iPad καθώς επίσης και σκηνές από την καθημερινότητα των υπαλλήλων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.