Αρχική InfoMommy Νέα Έχετε φανταστεί την "ιδανική" γυναίκα;

Έχετε φανταστεί την "ιδανική" γυναίκα;

Κάποιοι ναι και προσπάθησαν να της δώσουν μορφή και εικόνα συγκεντρώνοντας κάποια από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά. Έπειτα από μια δημοσκόπηση σύμφωνα με την Daimy Mail, σχετικά με το ποια διάσημη γυναίκα έχει για παράδειγμα τα ομορφότερα μάτια, την πιο κομψή μύτη ή το ωραιότερο μπούστο κ.ά προέκυψε η "ιδανική γυναίκα".

Χάρη στα εργαλεία του Photoshop συγκέντρωσαν χαρακτηριστικά των Kate Middleton, Cheryl Cole, Keira Knightley, Gwyneth Paltrow, Megan Fox, Kate Beckinsale, Angelina Jolie & Kelly Brook και δημιούργησαν μια γυναίκα με τα "ομορφότερα" χαρακτηριστικά.

Έτσι αυτή η "ιδανική" γυναίκα φέρει τα σαρκώδη χείλη της Αντζελίνα Τζολί, τα επιβλητικά φρύδια της Μέγκαν Φοξ, το πηγούνι της Γκούινεθ Πάλτρου, το πλούσιο μπούστο Κέλι Μπρουκ, τα ζυγωματικά της Κίρα Νάιτλι, την κομψή μύτη της Κέιτ Μπέκινσέϊλ, τα μάτια της Σέρυλ Κολ και την πλούσια κόμη της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον.

Το αποτέλεσμα; Κάπως εξωπραγματικό αλλά εντυπωσιακό.

Δείτε και κρίνετε…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.