Αρχική Ρωτήστε τον ειδικό Έχω ένα αγοράκι 14 μηνών. Εξετάσεις έδειξαν ότι έχει 240 χοληστερίνη.......

Έχω ένα αγοράκι 14 μηνών. Εξετάσεις έδειξαν ότι έχει 240 χοληστερίνη.......

Έχω ένα αγοράκι 14 μηνών. Εξετάσεις έδειξαν ότι έχει 240 χοληστερίνη. Έγω και ο σύζυγος μέχρι πριν ένα χρόνο που κάναμε εξετάσεις δεν είχαμε έχει όμως η μαμά μου και ο πεθερός μου. Θέλω να σας ρωτήσω τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσει το παιδί γιατί ένας παιδίατρος μας πρότεινε διατροφή με χαμηλά λιπαρά και ένας άλλος με πλήρη λιπαρά γιατί μέχρι τα 2 είναι απαραίτητα για την σωστή ανάπτυξη του. Και επίσης πόσο πιθανό είναι να κατεβούν αυτές οι τιμές μεγαλώνοντας.

Aπάντηση

Ο παιδίατρος Κώστας Κομματάς απαντά " Αναφορικά με την αυξημένη χοληστερίνη που παρουσιάζει το αγοράκι σας, συμφωνώ με τις διατροφικές υποδείξεις που σας πρότεινε ο παιδίατρος στον οποίο απευθυνθήκατε, συνιστώντας πληρή διατροφή. Όντως, τέτοιου είδους διατροφή μπορεί να ανεβάσει λίγο την χοληστερίνη, αλλά-ναι-είναι πολύτιμη για την σωστή ανάπτυξη.

Κώστας Κομματάς
Φιλιππουπόλεως 74 Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη, T.K 56121
2310 725520
6944374370
kostaskomm@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.