Αρχική Βιβλία Ήρωες της Ελλάδας

Ήρωες της Ελλάδας

Αργυρόκαστρο, Τρεμπεσίνα, Ελ-Αλαμέιν: μέρη που έμειναν στην Ιστορία, αφού εκεί έχυσαν το αίμα τους χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες πολεμώντας κατά των ιταλικών και γερμανικών στρατευμάτων.Ανδρούτσος, Μακρυγιάννης, Νικηταράς: άντρες που πολέμησαν με πάθος για την ελευθερία της πατρίδας τους κατά των Τούρκων. Ιστορίες γνωστών αλλά και άγνωστων ηρώων από τον Πόλεμο του 1940 και την Επανάσταση του 1821 που θα μας θυμίζουν πάντα τι σημαίνει να πεθαίνει κανείς για την πατρίδα του.

Συγγραφείς: Αγγελική Βαρελλά, Λένα Μερίκα, Γιολάντα Πατεράκη, Φράνση Σταθάτου, Αντώνης Δελώνης, Ειρήνη Καμαράτου - Γιαλλούση, Ανδρέας Β. Μπούτσικας, Πόπη Διακαινισάκη, Συλλογικό έργο, Γιάννης Ρεμούνδος, Αγγελική Π. Νικολοπούλου, Ιλιάδα Καλαμαρά, Ασπασία Κατσούλη - Συμεώνογλου, Γλυκερία Γκρέκου, Ελένη Αντωνάκου

Εκδότης: Ψυχογιός
Σελίδες: 160
ISBN: 978-960-453-273-5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.