Αρχική InfoBaby Τοκετός Αγέννητο μωρό αρπάζει το δάχτυλο του γιατρού

Αγέννητο μωρό αρπάζει το δάχτυλο του γιατρού

Αυτή η συγκονιστική φωτογραφία ενός εμβρύου που πριν ακόμα βγει από την κοιλιά της μητέρας του αρπάζει το δάχτυλο του γιατρού όπως είναι λογικό σαρώνει στο Διαδίκτυο.

Οι περήφανοι γονείς ανέβασαν την φωτογραφία στο facebook κι από τότε έγιναν και οι... τρεις τους διάσημοι.

H Alicia Atkins, μητέρα δύο παιδιών και φωτογράφος από την Αριζόνα, γέννησε τον Οκτώβριο την κόρη της Nevaeh με καισαρική τομή . Ο ψύχραιμος σύζυγός της τραβούσε φωτογραφίες από τη διαδικασία όταν είδε το μωρό μέσα από την κοιλιά της μητέρα τους να αρπάζει το δάχτυλο του γιατρού! Στις 26 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι δημοσίευσε τη φωτογραφία στο προφίλ του φωτογραφικού στούντιο της Alicia στο facebook γράφοντας: «Αυτό συνέβη πριν από 10 εβδομάδες, όταν γεννούσα με καισαρική τομή. Η κόρη μου, καθώς έβγαινε από μέσα μου άρπαξε το δάχτυλο του Dr. Sawyer. Ο σύζυγός μου τράβηξε αυτή τη μοναδική σκηνή. Είναι συγκλονιστικό».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη των γονιών:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.