Αθλητικό Camp στο Ολυμπιακό Στάδιο

Με το σύνθημα «Γίνε κι εσύ Ολυμπιονίκης στο Ολυμπιακό Στάδιο!», η Δράση σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μίμη Δομάζου προσκαλούν τα παιδιά ηλικίας 4-17 ετών στο αθλητικό camp που διοργανώνουν στο ΟΑΚΑ.
Το camp απευθύνεται σε παιδιά που θέλουν να «μυηθούν» στα μυστικά του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, της κολύμβησης και άλλων αθλημάτων από έμπειρους προπονητές – καθηγητές, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.
Στα πλαίσια του camp τα παιδιά συμμετέχουν από τις 8.00 έως τις 15.00 σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων που επιλέγουν τα ίδια και απολαμβάνουν καθημερινά. Το «συνδυαστικό» αυτό πρόγραμμα στοχεύει στο να πάρουν τα παιδιά μια γεύση από το σύνολο των αθλημάτων που προσφέρονται, να ανακαλύψουν μέσα από αυτά τις κλίσεις τους και να καλλιεργήσουν το αθλητικό τους ταλέντο.

Περίοδοι Λειτουργίας:

18 Ιουνίου Δευτέρα έως 22 Ιουνίου Παρασκευή
25 Ιουνίου Δευτέρα έως 29 Ιουνίου Παρασκευή
2 Ιουλίου Δευτέρα έως 6 Ιουλίου Παρασκευή
9 Ιουλίου Δευτέρα έως 13 Ιουλίου Παρασκευή
16 Ιουλίου Δευτέρα έως 20 Ιουλίου Παρασκευή

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από 8.00 – 15.00

Κόστος συμμετοχής παιδιού:
65€ / εβδομάδα


Σημεία Εκκίνησης Πούλμαν:


Από Αγ. Βαρβάρα:

8.00 αναχώρηση: Αγ. Βαρβάρα
Οδός Ταξιαρχών & Μεγάλου Αλεξάνδρου.
15.00 επιστροφή: Αγ. Βαρβάρα
Οδός Ταξιαρχών & Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Από Αιγάλεω:
8.00 αναχώρηση από το metro του Αιγάλεω.
15.00 επιστροφή στο metro του Αιγάλεω.

Από Αγ. Αντώνιο:

8.00 αναχώρηση από το metro του Αγ. Αντωνίου.
Επιστροφή 15.00 στο metro του Αγ. Αντωνίου.

Από Πετρούπολη:
8.00 αναχώρηση από Πλατεία Πετρουπόλεως.
15.00 επιστροφή στην Πλατεία Πετρουπόλεως.

Λίγα λόγια για τα αθλητικά μας προγράμματα:
 σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών για επικοινωνία, κίνηση και παιχνίδι, ενώ ενθαρρύνονται και αξιοποιούνται οι αυθόρμητες προτάσεις τους για τυχόν τροποποίηση ή ανανέωση του προγράμματος.

 είναι διαμορφωμένα ώστε να οδηγήσουν τα παιδιά στα «μυστικά» του επαγγελματικού αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα εστιάζουν και αναδεικνύουν τις προσωπικές τους δεξιότητες.

 δεν απομονώνουν κανένα παιδί, «αγκαλιάζουν» και ενσωματώνουν τις ιδιαιτερότητες στην ομάδα, γεννούν εμπειρίες, φιλίες, και αναδεικνύουν υψηλές αξίες όπως ο αλληλοσεβασμός, η ευγενής άμιλλα και η συντροφικότητα.

Έμπειρη ομάδα καθηγητών φυσικής αγωγής

Οι προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής του αθλητικού camp της Κ.Σ. ΔΡΑΣΗ, μαζί με τον μεγάλο ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο, είναι μια δεμένη ομάδα επαγγελματιών με όρεξη, μεράκι και ευαισθησία. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις παιδικές προπονήσεις με ειδίκευση στα αθλήματα που αναλαμβάνουν. Οι εκπαιδευτές αφιερώνονται πρωτίστως στην ασφάλεια των παιδιών κατά τα αθλήματα και με αυθόρμητο κέφι και χαμόγελο σχεδιάζουν καθημερινά για τα παιδιά ένα απόλυτα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Κανόνες υγείας  και ασφάλειας  

Προτεραιότητα μας είναι η  υγεία και η ασφάλεια των παιδιών κατά την διάρκεια της παραμονής τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Οι αθλητικές δραστηριότητες γίνονται υπό την επίβλεψη ιατρού, ενώ το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής σχεδιάζεται από ειδικούς διατροφολόγους και περιλαμβάνει βιολογικά προϊόντα.


Εγγραφές – Πληροφορίες:
Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 16.00, τηλ 210 57 35 556, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9.00 – 16.00, Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, Περιστέρι.