Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων Κιλκίς

Αγ. Παντελεήμονας, Κιλκίς | Τηλ.: 23410 64793, Fax: 23410 64789 | Ιστοσελίδα: www.atermongroup.gr

Με αθλητικές εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και μοναδική υποδομή διαμονής και ψυχαγωγίας, ο αθλητισμός έχει βρει ιδανική στέγη.
Ο χώρος συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του επαγγελματικού αλλά και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Πέρα από αυτό όμως, στο αθλητικό κέντρο έρχονται άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό ως χόμπι ή τον θεωρούν απαραίτητο κλειδί για καλή υγεία.

Οι μοναδικές αθλητικές υποδομές, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις (συνεδριακό κέντρο, εστιατόριο, ξενοδοχείο κ.λ.π.) υποστηρίζουν την προετοιμασία αθλητικών σωματείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και άλλων αθλημάτων, προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ατέρμων, οι οποίες πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για φιλοξενία κοινού που βλέπει την επαφή με τη φύση ως διέξοδο από την αγχώδη καθημερινότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter