Αθλητικό Κέντρο Aqua Life

Αγ. Αθανασίου & Σουλίου 17, Άνοιξη | Τηλ.: 210 8004438 | Ιστοσελίδα: www.aqualifecenter.gr

Με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, το Aqua Life σ’ ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον στην Άνοιξη και σε έκταση 10 στρεμμάτων προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την οικογένεια. Το αθλητικό κέντρο είναι εγκεκριμένο από την Γ. Γ. Αθλητισμού και έχουν τηρηθεί οι αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Στο Aqua Life προσφέρουμε ένα νέο τρόπο ζωής για όλη την οικογένεια για αθλητισμό με λιγότερο άγχος για καλύτερη υγεία, καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό συνθέτουν ένα περιβάλλον έμπνευσης για να χαρείτε τον αθλητισμό και να πετύχετε τους στόχους σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter