Αθλητικό Κέντρο Kenko Family Athletic Center Π. Φάληρo

Ελευθερίου Βενιζέλου 222, Π. Φάληρο | Τηλ.: 210 9832753, Fax: 210 9848327 | Ιστοσελίδα: www.kenko.gr

Στο KENKO, κάθε μέλος μας αποτελεί μία ξεχωριστή μονάδα, που απολαμβάνει την προσωπική μας φροντίδα και παρακολούθηση, ενώ ταυτόχρονα βιώνει το αίσθημα της ομαδικής προσπάθειας και της συμμετοχής στη μεγάλη παρέα του KENKO.

Δημιουργήσαμε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις πιθανές απαιτήσεις. Που να απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας που επιθυμούν να φροντίσουν το σώμα τους, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν ένα γεροδεμένο κορμί και σε όσους επιθυμούν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Με την πεποίθηση ότι το KENKO είναι ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο για όλη την οικογένεια, συνεχίζουμε με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους να παρέχουμε υπηρεσίες κορυφής, υπηρεσίες με στόχο πάντα την καλύτερη υγεία για σας και τα παιδιά σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.