Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ακατάλληλη για ανηλίκους η νέα διαφήμιση με την Κίρα Νάιτλι

Ακατάλληλη για ανηλίκους η νέα διαφήμιση με την Κίρα Νάιτλι

Εμείς είδαμε το φιλμάκι και ομολογουμένως μας άρεσε πολύ. Στη Βρετανία, η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων έκρινε τη διαφήμιση του αρώματος Coco Mademoiselle του οίκου Chanel στην οποία πρωταγωνιστεί η Κίρα Νάιτλι, ακατάλλη για ανηλίκους.

Όπως μεταδίδει το BBC, στην απόφασή της η Αρχή χαρακτηρίζει τη διαφήμιση «προκλητική» και την ημίγυμνη εμφάνιση της ηθοποιού «ιδιαίτερα αισθησιακή».

Πώς όμως προέκυψε η απογόρευση; Όταν ένας τηλεθεατής, ο οποίος είδε τη διαφήμιση στο διάλειμμα της ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων», διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τις αρχές.

«Η διαφήμιση είναι ακατάλληλη και θα πρέπει να απαγορευτεί η αναμετάδοσή της κατά τη διάρκεια παιδικών προγραμμάτων» αποφάσισε η βρετανική Αρχή.

Η απάντηση του οίκου Σανέλ ήταν ότι τέτοιου είδους διαφημιστικές καμπάνιες έχουν συχνά «αισθησιακό» περιεχόμενο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.