Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ακουστικά με την υπογραφή του DJ Τiesto

Ακουστικά με την υπογραφή του DJ Τiesto

Η AKG παρουσιάζει μια νέα σειρά ακουστικών με τον γνωστό σε όλους παγκοσμίου φήμης DJ TIESTO. Έχοντας πάνω από 1.500.000 followers στο twitter και 12.800.000 fan στο facebook o Tiesto είναι αναμφίβολα ένας από τους DJ με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Η αποτελείται από 3 μοντέλα δυναμικών ακουστικών κλειστού τύπου με σύστημα folding 3D για εύκολη μεταφορά, υψηλής σύνθετης αντίστασης 32Ω και καλώδιο μεγάλου μήκους. To μικρότερο ακουστικό της σειράς Κ67 είναι τύπου on-ear ενώ τα άλλα δύο είναι circum-aural. H σειρά καλύπτει εφαρμογές όπως home recording, project studio, live sound, stage, studio. H απόκριση συχνότητας είναι 12Hz-25Khz για την ναυαρχίδα της σειράς το Κ267 με 112 dΒspl και μέγιστη ισχύ εξόδου στα 3500mw ενώ ο Βενιαμίν το Κ67 εχει απόκριση 18Ηz-22Khz και αντίστοιχα ευαισθησία 116dΒspl και 500mw μέγιστη ισχύ εξόδου.

Το κορυφαίο επαγγελματικό stereo ακουστικό κλειστού τύπου με την εγγύηση ποιότητας του πασίγνωστου DJ TIESTO, με δυνατότητα περιστροφής και αναδίπλωσης των ακουστικών γύρω από τον άξονα τους (3d-axis), το μοναδικό ακουστικό με δυνατότητα σύνδεσης του αποσπώμενου καλωδίου & στις δύο πλευρές για καλύτερη εργονομία, επιλογέας ενίσχυσης χαμηλών συχνοτήτων για χρήση σε περιβάλλον με εξαιρετικά υψηλές στάθμες, μέρη κατασκευασμένα από αλουμίνιο για αντοχή σε σκληρή χρήση, 50mm driver, υψηλή ακουστική απομόνωση, απόκριση 12-25000Hz, 112dB SPL, MAX. Input power 3.500 mW, 32Ω και καλώδιο 1,2-5,5m τύπου σερπαντίνας. Χρώμα μαύρο, ιδανικό για DJ. Βάρος 290gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.