Αρχική InfoMommy Συμβουλές Αμύγδαλο κατά των ρυτίδων

Αμύγδαλο κατά των ρυτίδων

Το αμύγδαλο αλλά και τα παράγωγα του κάνουν πολύ καλό στην υγεία, αλλά και στην ομορφιά. Μπορεί να αποτελέσει βασικό συστατικό σε κρέμες, πήλινγκ, αλλά και μάσκες ομορφιάς.

Το αμυγδαλέλαιο είναι γνωστό για την αντιρυτιδική του ιδιότητα, καθώς βοηθάει στην εξάλειψή τους αλλά και στην πρόληψή τους.

Φτιάξτε την μάσκα που σας προτείνουμε και δείτε σταδιακά τη διαφορά στο πρόσωπο σας. Αυτή η μάσκα ενδείκνυται και για εγκαύματα.

Αναμείξτε αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο σε αναλογία 2:1, δηλαδή για 2 μέρη αμυγδαλέλαιο, ένα μέρος ελαιόλαδο. Αφού λοιπόν τα ανακατέψετε, απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας κάνοντας απαλό μασάζ και επιμένοντας ελαφρώς στο σημείο που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter