Αρχική Βιβλία Ανακαλύπτω το Σώμα μου

Ανακαλύπτω το Σώμα μου

Γνωρίζεις ότι η γλώσσα σου είναι ο δυνατότερος μυς του σώματός σου; Και ότι τα μωρά έχουν 64 περίπου μυς περισσότερους από ό,τι οι ενήλικες; Αυτά και άλλα πολλά θαυμαστά για το ανθρώπινο σώμα θα μάθετε μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου.
Εικόνες που ξεπηδούν και κινούμενα μέρη σου δείχνουν πώς λειτουργεί το σώμα σου - δες από κοντά τον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονές σου, ακόμα και το λεπτό έντερο. Ανακάλυψε όλα όσα θέλεις να μάθεις γύρω από το σώμα σου, όπως γιατί η καρδιά σου χτυπά γρηγορότερα όταν τρέχεις, πώς ο εγκέφαλος επικοινωνεί με το υπόλοιπο σώμα σου και πώς αναπνέεις. Το σώμα σου είναι ο τελειότερος μηχανισμός - παρατήρησέ το και μάθε πώς λειτουργεί!

Εκδόσεις Ψυχογιός

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.