Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και η διαδικασία απόδοσης της δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και η διαδικασία απόδοσης της δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1811 τ. Β΄ στις 11-8-2011 η αριθμ. 81504/Δ2/19-7-2011 απόφαση της αρμόδιας υπουργού, Άννας Διαμαντοπούλου, με την οποία ορίστηκαν τα ειδικότερα κριτήρια και η διαδικασία απόδοσης της δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 6 του ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α΄).
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου υποβάλλονται οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, μέσω του σχολείου στο οποίο ανήκουν.

Η σχετική απόφαση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: www.minedu.gov.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.