Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ανοιχτή παρουσίαση της παράστασης της Αέρινης Πόλης (Μόνο για Εκπαιδευτικούς νηπιαγωγείου και δημοτικού & Α’ Γυμνασίου)

Ανοιχτή παρουσίαση της παράστασης της Αέρινης Πόλης (Μόνο για Εκπαιδευτικούς νηπιαγωγείου και δημοτικού & Α’ Γυμνασίου)

Η Αέρινη Πόλη  παρουσιάζει τη διαδραστική παράσταση χοροθεάτρου «Το Ταξίδι που δε σταματά» την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 15.00 μ.μ, στο θέατρο Ειλισσός.

Η ιστορία της παράστασης

Ο Κρίστοφερ βρίσκει στο δρόμο του μία βαλίτσα! Ανοίγοντάς την, ξετυλίγονται ιστορίες. Ιστορίες νόστιμες, ιστορίες που ταξιδεύουν πάνω σε ένα μαγικό χαλί, ιστορίες που ψιθυρίζουν τα κύματα της θάλασσας και κάποιες άλλες, του διαστήματος!

Στόχοι της παράστασης

Μέσα από τη μαγευτική περιπλάνηση του ήρωα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον εαυτό τους, τα δικά τους όνειρα και με τη δική τους… βαλίτσα, που μέσα σε αυτήν έχουν όλα αυτά που χρειάζονται για να λύσουν τα προβλήματά τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Μετά το τέλος της παράστασης

Τα ίδια τα παιδιά, χρησιμοποιώντας τα σκηνικά αντικείμενα της παράστασης, εξασκούνται στις τεχνικές του χοροθεάτρου και γίνονται σκηνοθέτες και ηθοποιοί, φτιάχνοντας τις δικές τους ιστορίες.
Μια σύνθεση των τεχνών του χοροθεάτρου, της παντομίμας και του θεάτρου των αντικειμένων. Έχει σκηνοθετηθεί από τον Αντώνη Μπέρτο, ψυχολόγο-ηθοποιό, με συνεχόμενη εμπειρία στα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά από το 2006 και έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από παιδαγωγούς, γονείς, φεστιβάλ και παιδικές εκθέσεις. Μια μοναδική χοροθεατρική εμπειρία!

Info

Θέατρο Ειλισσός, Αγλαονίκης 3 & Βουλιαγμένης 40 – Μετς.  Κυριακή, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ώρα 3.00 μ.μ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Πληροφορίες και κρατήσεις :Τηλ. 210 9214248 & 698 1780402
www.aerinipoli.com    www.eilissos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.