Αρχική Νέα Ανοιχτή συζήτηση: Γνωριμία με τη Μουσικοθεραπεία στο Ακαδήμεια (12/1)

Ανοιχτή συζήτηση: Γνωριμία με τη Μουσικοθεραπεία στο Ακαδήμεια (12/1)

Γιατί μουσικοθεραπεία; Σε ποιους απευθύνεται; Πώς γίνεται;

Μια ανοιχτή συζήτηση με τη μουσικοθεραπεύτρια Ευαγγελία Παπανικολαου (MA, Msc, FAMI, Μουσικοθεραπεύτρια, GIM) με σκοπό να εκφραστούν απορίες και ερωτήσεις σχετικά με το χώρο, την επιστήμη και τις εφαρμογές της Μουσικοθεραπείας.

Η Ευαγγελία Παπανικολάου θα πραγματοποιήσει δύο σεμινάρια στο «Ακαδήμεια» στις 18 Ιανουαρίου και 15 Φεβρουαρίου με τίτλους:  «Επιμορφωτικό Σεμινάριο Μουσικοθεραπείας: Θεωρία και Πράξη» και «Σεμινάριο Δεκτικής Μουσικοθεραπείας».

Πότε: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013,

Ώρα: 12:00μ. – 2:00μ.μ.

Βιογρραφικό Ευαγγελίας Παπανικολάου
Ευαγγελία Παπανικολάου: Μεταπτυχιακό Μουσικοθεραπείας (ΜΑ) και Κλινικών Νευροεπιστημών και Ανοσολογίας (Roehampton University, UK), εξειδίκευση στο GIM (BMGIM Institute, Δανία). Κλινική εμπειρία σε πλαίσια ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής στη Μ. Βρετανία και στην Ελλάδα, και επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Μεταπτυχιακό Συμβουλευτικής) ως εισηγήτρια του γνωστικού αντικειμένου της Μουσικοθεραπείας, συνεργάτης καθηγήτρια (adjunct professor) στο Hellenic American University και μέλος της συντακτικής επιτροπής του επιστημονικού περιοδικού “Approaches”. Συνεργάτης της Διεπιστημονικής Εταιρίας Ψυχολογικής Παρέμβασης «Ομπρέλα και κλινική υπεύθυνη Μουσικοθεραπείας στη Μονάδα Εφηβικής Υγείας, τμήμα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής (Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν. Αθηνών). Εκπαιδεύτρια μεθόδου GIM στο European GIM Training Program και Ιδρυτική πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών (ΕΣΠΕΜ).

Παράλληλο θεατρικό εργαστήρι και κατασκευές για τα παιδιά

Για τους γονείς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία και δεν μπορούν ή δε θέλουν να αποχωριστούν τα παιδιά τους θα υπάρχει την ίδια ώρα παράλληλο εργαστήρι για παιδιά - Έτσι μπορεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα να περάσει δημιουργικά την ώρα της όλη η οικογένεια!!!

ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΕ … ΦΥΓΕ! ΜΕ ΠΑΓΩΣΕΣ!

Εμψυχώτρια: Μαρία Βουβούση, Νηπιαγωγός, Δασκάλα Δράματος, MAof Arts in Education

Ο Χιονάνθρωπος ζει εκεί που τον έφτιαξαν τα παιδιά… στην παιδική χαρά!

Είναι δίπλα τους. Είναι ανάμεσά τους. Είναι πολύ κοντά τους.

Τον πλησιάζουν. Του μιλούν. Του γελούν. Του τραγουδούν. Όμως είναι φίλοι του;

Κάνουν παρέα μαζί του; Πώς νιώθουν; Ποιος ξέρει;

Θα το μάθουν;

Ύστερα από το θεατρικό εργαστήρι θα παίξουμε και θα φτιάξουμε χειμωνιάτικες κατασκευές!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,  τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr, Facebook: http://www.facebook.com/Akademeia.gr twitter: akademeiagr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter