Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια "Αν..." Ακούστε την πρώτη ερωτική μπαλάντα της Μαρίας Ανδρέου

"Αν..." Ακούστε την πρώτη ερωτική μπαλάντα της Μαρίας Ανδρέου

Η Μαρία Ανδρέου, συστήνεται με το πρώτο της digital single «Αν...» ένα τραγούδι από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτή την περίοδο με τίτλο «Ξεχασμένα Παραμύθια».

10 ερωτικές μπαλάντες, αλλά και πιο ρυθμικά τραγούδια σε ένα ιδιαίτερο μουσικό κράμα.
Η Μαρία Ανδρέου είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και με την ιδιαίτερα χαρακτηριστική χροιά της,ξεχωρίζει και επάξια αποσπά το χειροκρότημα."Το "Aν..." είναι με το πρώτο άκουσμά μια ερωτική μπαλάντα με δυνατό ρεφρέν μια δυνατή ερωτική ιστορία στο σήμερα, σε στίχους του Σταύρου Ζαχαρία και μουσική του Παύλου Ρεμπή. Το τραγούδι το υπογράφει ο Σταύρος Ζαχαρίας, καθώς και την μουσική επιμέλεια δινοντας το στίγμα για την πρώτη δισκογραφική δουλειά της. Ακούστε το και πείτε μας τη γνώμη σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.