Αρχική Διάφορα Απίθανες δραστηριότητες στην παιδική γωνιά του athensheart (7- 8/10)

Απίθανες δραστηριότητες στην παιδική γωνιά του athensheart (7- 8/10)

Η παιδική γωνιά του εμπορικού κέντρου athensheart, γιορτάζει με τους μικρούς της φίλους την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και διοργανώνει, κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00, ξεχωριστές δραστηριότητες με θέμα το περιβάλλον και τα ζώα, εντελώς δωρεάν.
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου (17:00-21:00) ο «Γούφυ» και η «Νιάου» ξεσηκώνουν και διασκεδάζουν τα παιδιά, με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Παράλληλα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να «μεταμορφωθούν» στο αγαπημένο τους ζωάκι μέσα από το face painting, ενώ ένα χαρούμενο εργαστήρι ζωγραφικής στήνεται για να χρωματίσουν σκίτσα με ζωάκια.
To Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η παιδική γωνιά του athensheart μετατρέπεται σε γωνιά ζωγραφικής και τα παιδιά χρωματίζουν σκίτσα με ζωάκια και κερδίζουν τις προσωπικές τους καρικατούρες με το αγαπημένο τους ζωάκι για το δωμάτιό τους. Τέλος, μέσα από το face painting τα παιδικά προσωπάκια «μεταμορφώνονται» σε ζωάκια.

Πού: Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας, Αθήνα
Πότε: Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Οκτωβρίου
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.