Αρχική Προτάσεις Αγοράς Απίθανες ταπετσαρίες για το παιδικό δωμάτιο

Απίθανες ταπετσαρίες για το παιδικό δωμάτιο

Ένας φανταστικός κόσμος "υψώνεται" στους τοίχους του παιδικού δωματίου. Κι εκεί, το παιδί, βασικός κάτοικος του νέου αυτού κόσμου, μαθαίνει, παίζει, ψυχαγωγείται με την παρέα των φίλων του, των υπόλοιπων κατοίκων του προσωπικού του βασιλείου.
Εσείς, καλωσήρθατε στο Walltastic, την ταπετσαρία τοίχου νέας γενιάς, σχεδιασμένη από παιδιά για παιδιά!

Μοναδικές 3D τοιχογραφίες, υψηλής λεπτομέρειας σχεδιασμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κατάλληλο για νήπια μέχρι έφηβους. Αποτελείται από 12 κομμάτια που εφαρμόζουν πολύ απλά. Ιδανικό για παιδικά δωμάτια, νηπιαγωγεία, playrooms ή παιδότοπους.

Το Walltastic είναι διαδραστικό και εκπαιδευτικό για τα παιδιά σας αφού τους δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν όλα τα στοιχεία (π.χ. χρώματα, ζώα και χαρακτήρες) που εμφανίζονται στο μοναδικό του σχέδιο.
Το Walltastic είναι διαθέσιμο σε 12 διαφορετικά σχέδια.

Διαστάσεις: (305cm x 244cm) . Περιλαμβάνει 12 λωρίδες (50.8cm x 121.9cm). Δεν απατείται κόψιμο ή μέτρημα μακριών ρολών. Η τοποθέτηση γίνεται με κόλλα. Το Walltastic περιλαμβάνει ένα μοναδικό μπλε στρώμα στην πίσω όψη του, το οποίο σας επιτρέπει την τοποθέτηση χωρίς να αφαιρέσετε την υπάρχουσα ταπετσαρία.

Θα βρείτε τις ταπετσαρίες στο www.perizitito.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.