Αρχική Προτάσεις Αγοράς Απίθανη προσφορά από το www.welovetoys.gr και τη Fisher Price!

Απίθανη προσφορά από το www.welovetoys.gr και τη Fisher Price!

Το welovetoys.gr έχει αποφασίσει να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του τα φετινά Χριστούγεννα. Όπως
συνηθίζουν να λένε και οι ίδιοι, είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα που θα περάσουν μαζί σας και θέλουν να είναι ξεχωριστά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, λοιπόν, "τρέχει" μια πραγματικά πολύ συμφέρουσα προσφορά με τη Fisher Price μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες για τις μικρότερες ηλικίες.

Η προϋπόθεση είναι πολύ απλή:  όποιος αγοράσει προιόντα Fisher Price αξίας 80 ευρώ και άνω από το welovetoys.gr  κερδίζει ένα σετ επικοινωνίας Fisher Price αξίας 40 ευρω!

Αυτή η προσφορά, με πολύ απλά μαθηματικά, αν τη μεταφράσετε σε έκπτωση, σημαίνει 50%! Και μην μου πείτε ότι έχετε ήδη σετ ενδοεπικοινωνίας και δεν θέλετε, γιατί ξέρουμε ότι αυτά τα προιόντα τα χρειάζεσαι πάντα! Είτε για το εξοχικό,  το ξενοδοχειό  σε κάποια εκδρομη  ή  ακόμα για τους...πολύ αγχωμένους σε περίπτωση που χαλάσει το ένα να υπάρχει κι αλλο ένα εφεδρικό, είναι σίγουρο ότι κάπου θα φανεί χρήσιμο.  Σε τελική ανάλυση, κάντε το κάπου δώρο!

Η προνομιακή αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Η συμβουλή μας: προλάβετε γιατί η προσφορά είναι σπάνια και άρα...θα εξαφανιστεί.

Τέλος, διαβάζοντας τις  διάφορες  παροχές του welovetoys.gr σταματήσαμε σε κάτι πραγματικά μοναδικό και πρωτοποριακό.  Το ονομάζουν "Εγγυηση Χαμηλοτερης Τιμης" και η επεξήγηση αναφέρει: "Για να μην αγχώνεστε! Με οποιαδήποτε διαφήμιση, φυλλάδιο ή φωτογραφία τραβήξετε από οποιοδήποτε κατάστημα έχει έδρα στην Ελλάδα, εμείς θα βάλουμε στο πορτοφόλι σας τη διαφορά τιμής."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.