Απίθανο παιχνίδι στο Playmobil FunPark

Μεσαιωνικά Κάστρα, παλάτια, πειρατικά καράβια, βασιλιάδες και βασιλοπούλες περιμένουν τα παιδιά από 1 έως 10 ετών σε έναν παραμυθένιο χώρο παιχνιδιού. Στο Playmobil FunPark τα παιδιά θα παίξουν με τις πολυαγαπημένες φιγούρες πραγματικά με την ψυχή τους σε έναν χώρο, που πληροί όλες τις προδιαγραφές για ποιοτικό, εκπαιδευτικό, δημιουργικό, διασκεδαστικό και επινοητικό παιχνίδι.

Εμείς το επισκεφτήκαμε και ενθουσιαστήκαμε, γι’ αυτό σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Στην Κάτω Κηφισιά λοιπόν (θα βγείτε και λίγο παραέξω από τα στενά όρια της πόλης), ένας μαγευτικός παιδικός χώρος σας περιμένει με τις κούκλες Playmobil σε ανθρώπινο μέγεθος να σας καλωσορίζουν ήδη από τον κήπο. Εδώ τα παιδιά θα παίξουν καλλιεργώντας τη φαντασία και την εφευρετικότητά τους, θα γνωρίσουν το παρελθόν και θα εξοικειωθούν με το σήμερα, σκηνοθετώντας το ολόδικό τους παιχνίδι μυθοπλασίας. Πλησιάστε τα μόνο λίγο και ακούστε τα την ώρα που παίζουν με τις φιγούρες. Φτιάχνουν ιστορίες βλέποντας τους πειρατές, τους πυροσβέστες, τις πριγκίπισσες, τους βασιλιάδες και τα κάστρα. Γιατί τα παιχνίδια είναι το όχημα που τα οδηγεί στο δικό τους φανταστικό κόσμο.

Εσείς οι γονείς, πάλι, όπως κι εμείς, θα εντυπωσιαστείτε από το χώρο, ο οποίος θα κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη σας χάρη στη σωστή σχεδίαση και την τοποθέτηση των παιχνιδιών ανά θέμα – είναι άλλωστε από τους λίγους πιστοποιημένους από τον ΕΛΟΤ παιδότοπους. Μάλιστα, για τα μικρότερα παιδιά από 1 έως 3 ετών υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα όπου μπορούν άφοβα να παίξουν. Ο στόχος άλλωστε των ανθρώπων της Playmobil είναι να οδηγήσουν τα παιδιά μέσα από τη διασκέδαση στη δημιουργία, την αρμονική σωματοκινητική ανάπτυξη και την αποτροπή της βίας και της επιθετικότητας. Αν και υπάρχει Coffee Shop, όπου μπορείτε να πάρετε τον καφέ σας ή να τσιμπήσετε κάτι, μην ξεχαστείτε εκεί. Πλησιάστε τα παιδιά και συμμετέχετε στο παιχνίδι τους, δώστε τους ένα παραπάνω ερέθισμα, γίνετε οι συνταξιδιώτες τους σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι. Θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο.

Info
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Πέμπτη 10:00-20:00
Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο 10:00-22:00
Κυριακή 10:00-21:00

• Οι ώρες σχολικών επισκέψεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 12:00.
• Ο χώρος του Playmobil FunPark είναι κατάλληλος για παιδιά μέχρι και την Δ’ τάξη του Δημοτικού.
• Κάθε παιδί κατά την αναχώρηση του σχολείου παίρνει αναμνηστικό δωράκι Playmobil.
• Το κτίριο έχει την κατάλληλη διαμόρφωση για να υποδεχθεί άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες.

Πού: Playmobil FunPark: Μάτσα 9, Κ. Κηφισιά, τηλ. 210 80.75.404, 210 80.000.18