Αρχική InfoTeens Sports Απίστευτα κόλπα με snowboard από τον Νο 1 πρωταθλητή

Απίστευτα κόλπα με snowboard από τον Νο 1 πρωταθλητή

Για 6η φορά εντυπωσίασε και κέρδισε στους Χειμερινούς X-Games ο θεαματικός Shaun White. Στον αγώνα SuperPipe στο Aspen του Colorado κέρδισε για 6η συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να τον κατεβάσει από την πρώτη θέση.

 "Δεν νομίζω ότι έχω υπάρξει περισσότερο συγκεντρωμένος και συντονισμένος με όλα όσα έπρεπε να κάνω σωματικά και πνευματικά" δήλωσε ο πρωταθλητής που έχει συνολικά 15 χρυσά X Games, εκ των οποίων τα 8 στο SuperPipe. "Έξι χρόνια. Είναι μάλλον βαρύ. Πιθανόν θα νιώθω περισσότερο αμήχανος του χρόνου που θα πηγαίνω για το 7ο. Μου αρέσει! Είμαι περήφανος."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4sxQIHsodTs


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.