Αρχική InfoMommy Υγεία Απαλλαγείτε από τις κοκκινίλες και τα σκασίματα του χειμώνα... αρωματικά

Απαλλαγείτε από τις κοκκινίλες και τα σκασίματα του χειμώνα... αρωματικά

Δεδομένου ότι οι καλλυντικές κρέμες έχουν ως βάση τους τα βότανα και τα θεραπευτικά έλαιά τους, η αρωματοθεραπεία έχει πολύ δραστικό και άμεσο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένετε να εκδηλωθεί το πρόβλημα για να επιστρατεύσετε τη βοήθειά της. Μπορείτε να την εφαρμόζετε για προληπτικούς λόγους.

Τι να κάνετε
Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε έναν αρωματοθεραπευτή, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο έλαιο για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Σε κάθε περίπτωση, το Hypericum Perforatum (Υπερικό ή Βάλσαμο) θεωρείται ευεργετικό για το κρύο, ενώ η hydrosol χαμομηλιού και οι πλύσεις με αφέψημα χαμομηλιού ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της ξηρότητας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.