Αρχική Νέα Απεργούν και οι καθηγητές φροντιστηρίων

Απεργούν και οι καθηγητές φροντιστηρίων

Στην απεργιακή κινητοποίηση της 26ης Σεπτεμβρίου συμμετέχουν, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, και οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων, με αφορμή την δραστική μείωση των εισοδημάτων, την υπερφορολόγηση και τη μεγάλη πτώση της ζήτησης, η οποία καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας.

Στην Αθήνα η προσυγκέντρωση για την κινητοποίηση θα γίνει στην Πλατεία Κοραή (Στάση ΜΕΤΡΟ) 12.00 μ.
Στη Θεσσαλονίκη η προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους (Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο) 10.30 π.μ.
Σε μια περίοδο που η ύφεση μεγαλώνει πρωταρχικός στόχος της Ομοσπονδίας παραμένει η ποιοτική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές, παρά τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες τις οποίες βιώνουν οι Ελληνικές οικογένειες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.