Αρχική Νέα Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Αργοστόλι

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Αργοστόλι

Το Αργοστόλι έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα της Αποκριάς διοργανώνοντας πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

*Τρίτη 1 Μαρτίου 21:00: Η Κινηματογραφική Λέσχη παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου το έργο οι 'Τρεις Πίθηκοι'
*Τετάρτη 2 Μαρτίου 17:00: Στο Bass Club η δημοτική ενότητα Αργοστολίου σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο 'Η Κράνη' διοργανώνουν παιδικό χορό. Είσοδος ελεύθερη.
20:00: Στο Δημοτικό θέατρο Αργστολίου οι Αδελφοί Καραβιώτη θα παρουσιάσουν μια συναυλία με θέμα: 'Βραδιά με τραγούδια του κρασιού, του γλεντιού και της αποκριάς'. Γενική είσοδος €12, για τα παιδιά ελεύθερη.
*Παρασκευή 4 Μαρτίου Μασκέ πάρτι του Kefalonitis Magazine στο Bass Club.
*Σάββατο 5 Μαρτίου στις 19:00: Κεντρική πλατεία Αργοστολίου, βραδινή παρέλαση Καρνάβαλου.
21:00: Ο Ναυτικός Ομιλος Αργοστολίου σας προσκαλεί στο μεγάλο χορό του στο κέντρο 'Κουτουπας Paradise'. Τιμή εισόδου €5.
Bass Club σε ένα ακόμα μασκέ πάρτι. Θα δοθεί βραβείο καλύτερης αμφίεσης €50.
*Κυριακή 6 Μαρτίου, 15:00: Κεντρική πλατεία Αργοστολίου, η παρέλαση συνεχίζεται.
16:00: Le Sapin Noir Cafe μασκέ πάρτι από το μεσημέρι...
Bass Club, κλείνουμε την αποκριά με κέφι και χαρά.
20:00: Μάσκαρα στα Φαρακλάτα, στο κλειστό χωρό του συλλόγου.
21:00: Το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου πραγματοοιεί αποκριάτικο χορό στο Capitol (στο Φανάρι) θέμα: 'Σαν τον παλιό καιρό'. Τιμή κατ' άτομο €25. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671023513.
*Δευτέρα 7 Μαρτίου, 12:00 για πρώτη φορά κούλουμα στην παραλία του Λουρδά με πλούσιο μπουφέ , μουσική και χορό. Οργάνωση Π.Σ. 'Αίνος'
13:30: Στον πλακόστρωτο χώρο στον Κούταβο, ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Γ. Βαγγελάτου και το χορευτικό συγκρότημα 'Κυκλώπεια τείχη' με πλούσιο πρόγραμμα και μπουφέ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.