Αρχική Απόκριες Αποκριάτικο ξεφάντωμα στον Πειραιά!

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στον Πειραιά!

ÁÐÏÊÑÉÁÔÉÊÅÓ ÅÊÄÇËÙÓÅÉÓ ÔÏÕ ÄÇÌÏÕ ÐÅÉÑÁÉÁΑποκριάτικες εκδηλώσεις στο αναπλασμένο πάρκο Δηλαβέρη έχει προγραμματίσει για αύριο, Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου ο Δήμος Πειραιά. Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο (16-17 Μαρτίου) στην πλατεία Κανάρη.Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει συναυλία, φουσκωτά παιχνίδια για παιδιά, πίστα αγώνων με τρίκυκλα, αγωνιστικά ποδήλατα, φουσκωτό ποδόσφαιρο 5Χ5, τραμπολίνο και άλλα. Θα λειτουργήσει επίσης εργαστήρι ζωγραφικής, με αποκριάτικα θέματα, για παιδιά, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν και έμπειροι παιδαγωγοί για τη φύλαξη των παιδιών στα παιχνίδια.

«Καλούμε όλα τα παιδιά του Πειραιά, μικρά και μεγάλα, να διασκεδάσουν στο ανακαινισμένο Πάρκο Δηλαβέρη, αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου και στην πλατεία Κανάρη το άλλο Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου. Να γιορτάσουν τις Απόκριες, να παίξουν και να χαρούν το Πάρκο Δηλαβέρη που ανοίγει τις πύλες του ανακαινισμένο, αναπλασμένο, στολίδι για την Αγία Σοφία, τα Μανιάτικα, τον Πειραιά και όλη την Αττική» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.