Αρχική InfoMommy Νέα Αποκτήστε τα e-books των εκδόσεων Καστανιώτη από το perizitito.gr

Αποκτήστε τα e-books των εκδόσεων Καστανιώτη από το perizitito.gr

Το αγαπημένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο PERIZITITO.GR ξεκινάει από σήμερα τη διάθεση των ηλεκτρονικών βιβλίων (eBooks) των εκδόσεων Καστανιώτη. Το PERIZITITO.GR γίνεται έτσι το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο το οποίο διαθέτει τα βιβλία των συγκεκριμένων εκδόσεων, ενώ είναι και το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο που διαθέτει ταυτόχρονα από το ίδιο site έντυπα και ηλεκτρονικά βιβλία μαζί. Το PERIZITITO.GR ξεκίνησε πρόσφατα την διάθεση eBooks σε απευθείας συνεργασία με τους εκδότες. Παρότι σε πολύ πρώιμο στάδιο, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της συγκεκριμένη ενέργειας καθώς και η ζήτηση ηλεκτρονικών βιβλίων από την ελληνική αγορά κρίνεται άκρως ικανοποιητική.
Το PERIZITITO.GR διάθετει μέχρι σήμερα τα eBooks των εκδόσεων Πατάκη και Ψυχογιός, ενώ στη συλλογή του περιλαμβάνονται περισσότεροι από 400 τίτλοι της μορφής ePub και PDF από τις κατηγορίες: λογοτεχνία, εκπαίδευση, παιδική λογοτεχνία κ.α. Η συλλογή εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους τίτλους eBooks είτε μέσω νέων κυκλοφοριών από τους παραπάνω εκδότες, είτε μέσω της ανάπτυξης νέων συνεργασιών με άλλους εκδότες. Οι εκδότες που ενδιαφέρονται για συνεργασία στον τομέα των eBook, παρακαλούνται να απευθύνονται στο PERIZITITO.GR στα τηλέφωνα 210-3808652 και 210-3808663.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.