Αρχική Νέα Οι ιστορίες του Αισώπου σε DVD: ένα πρωτότυπο δώρο

Οι ιστορίες του Αισώπου σε DVD: ένα πρωτότυπο δώρο

Ένα από τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στους μικρούς σας φίλους είναι η σειρά DVD με τις κλασικές ιστορίες του Αισώπου. O Aίσωπος είναι ο σπουδαιότερος μυθοποιός της αρχαιότητας. Οι μύθοι του περνούν πολλά μηνύματα, εκπαιδεύοντας με ψυχαγωγικό τρόπο τους μικρούς τηλεθεατές γύρω από τις βασικές αξίες της ζωής, και όχι μόνο.
Στα νέα Dvd Box που κυκλοφορούν από την FM Records, τους ρόλους των πρωταγωνιστών του παίζουν κυρίως ζώα, γνωστά στο παιδί, που το βοηθούν να γνωρίσει ανθρώπινους χαρακτήρες και ιδιότητες, και να δομήσει σιγά-σιγά την προσωπικότητά του. Μύθοι ανεπανάληπτοι, διδακτικοί και τόσο διασκεδαστικοί, που ψυχαγωγούν το παιδί και το συντροφεύουν.

Θα βρείτε τους παρακάτω μύθους:

Dvd1 Ο Ποντικός Του Αγρού Και Ο Ποντικός Της Πόλης – Το Ελάφι Και Το Λιοντάρι – Ο Ξυλοκόπος Κι Ο Ερμής
Dvd2 Η αλεπού και το λελέκι – το λιοντάρι και ο λαγός – η γάτα και η Αφροδίτη
Dvd3 Η Αλεπού Και Το Αγριογούρουνο – Ο Λύκος Και Το Αλεπουδάκι – Το Έξυπνος Κοτοπουλάκι
Dvd4 Ο Λύκος κι η Γριά – Ο κουτός Γάιδαρος – Ο Λαίμαργος Σκύλος

Ένας παραμυθένιος κόσμος, γεμάτος σοφία και γνώση, ανοίγεται μπροστά στα μάτια των παιδιών και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσουν τόσο τους μικρούς σας φίλους αλλά και εσάς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.